Væresteder

Mød nye mennesker i hyggelige omgivelser.

Klub OnSide

Klub for unge i alderen 18-30 år, som er udfordret af ensomhed, angst, tristhed, depression eller på anden vis er psykisk sårbare.

Klub OnSide er et mødested, hvor din tryghed er i højsæde og nærvær og fælleskab en selvfølge. Det er gratis at deltage, der kan være brugerbetaling til nogle aktiviteter.
Klub OnSide er et åbent uvisiteret tilbud, hvor du blot skal møde op. Der sker ingen registrering og du er altid velkommen. Du skal blot have en adfærd, der ikke forhindrer andre i at føle sig trygge ved at komme. Klubben er fri for alkohol, dog kan der lejligvis dispenceres for alkohol til fester.
Der er mulighed for fællesspisning nogle dage, Kreativt værksted, IT-café, rådgivning, formidling til selvhjælpsgrupper og meget andet.

Kontaktinfo

Åbningstider

Mandag, tirsdag og torsdag: kl. 15.00-20.00.

Hjemmeside

sindskole.dk/onside

Telefon

51 418 548 (i klubbens åbningstid)
98 13 80 66 (Uden for åbningtid)

SIND-klubben Aalborg

SIND-klubben er et fristed for psykisk sårbare og socialt udsatte medborgere. Alle er meget velkommen til at komme og besøge os i klubben. Vi byder på kærlig varm stemning og socialt fællesskab, hvor hver især byder ind med det, der er muligt dén dag.

SIND-klubbens formål er at give rum for dem der har brug for et anderledes socialt netværk – et åndehul i hverdagen! Der er ingen visitation for at komme i SIND-Klubben – alle er velkomne! Der er en overvægt at medlemmer +35 år.

SIND-klubben er:
– et fristed for sårbare
– et værested, hvor man kommer som den man er
– et dagligt mødested med aktivitetstilbud til tilpasses efter initiativ og muligheder
– en mulighed for at deltage i et varmt socialt netværk
– vi lytter og vil gerne hjælpe, hvis det er muligt
– en hjælp til selvhjælp

Som medlem af SIND-Klubben kan du frit deltage i de aktiviteter, som fremgår af månedsplanen. Der er en mindre egenbetaling for eget forbrug til aktivitetskassen, der bruges af medlemmerne selv.

Kontaktinfo

Åbningstider

Mandag, onsdag og fredag: 13:00 - 19:30
Tirsdag og torsdag: 12:00 - 17:00
Lørdag: kl. 13:00 - 17:00

Adresse

Sankt Peders Gade 14, 9400 Nørresundby